Aspirina – remediu pentru călcâie crapate, bătături și varice

Cel mai des, oamenii folosesc aspirina în cazul în care au dureri de cap sau atunci când simt că se apropie o răceală. Dar ffoarte multă lume nu știe că acestea nu sunt singurele moduri prin care ne putem bucura de utilitatea acestui medicament. Aspirina mai este foarte bună în în cazuri aspectului sau a durerilor de picioare.

Acest lucru este știu și făcut încă de acum foarte mulți ani. Iar eficiența lui s-a dovedit a fi rezistentă de-a lungul timpului, în ciuda progresului tehnic și a noilor descoperiri. Rețeta este simplă, ingredientele destul de ieftine și la îndemâna oricui, iar rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

Datorită acestei idei vei scăpa ușor și fără durere de foarte multe probleme comune care ne deranjează de fiecare dată și care par să nu mai aibă rezolvare, printre care călcâie căpate, bătături sau chiar varice.

Principalele cauze ale acestor probleme sunt sau încălțămintea nepotrivită sau hidratarea precară. Dar dacă alegi să ai încredre în această soluție, sursa problemelor tale nici nu va mai conta.

Chiar dacă până acum nu ai avut grijă de aspectul picioarelor tale, este important să urmezi pașii acestui remediu, și nu va mai fi nevoie să-ți fie rușine de felul în care acestea arată.

Rețeta pentru acest remediu este cât se poate de simplă. Ai nevoie de 250 de ml de alcool de 70% și de zece pastile de aspirină. Modul de preparare al acestei soluții este și el foarte simplu. Așa că zdrobește toate cele zece pastile de aspirină, până vei obține o pudră fi=oarte fină. Amescă praful cu alcoolul și dă-l la rece pentru cel puțin o zi și cel mult două zile.

Când s-a terminat timpul scoate produsul obținut și pe o bucată de tifon pâne atât de mult conținut din compoziție, încât să acoeri foarte bine zona afectată care trebuie tratată. Cel mai bine ar fi să agiți recipientul în care ai pus alcoolul amestecat cu aspirinile zdrobite, așa vei obține un efect și mai bun.

Dacă vrei să stai mai mult cu acel tifon pe picior, de exemplu peste noapte, folosește o pungă din plastic pe care să o înfășori pe picior ca să țină cât mai bine pansamentul. Dimineață trebuie să dai jos tifonul și să speli foarte bine zona cu pricina și la final să dai cu o cremă care hidratează.

Ar fi bine să repeț acești pași în fiecare seară și dimineață timp de zece zile la rând. Te vei convinge pesrsonal cum pielea uscată, călcâiele crăpate, varicele și nu numai vor dispărea ca prin minune.

Loading...