Ce se intampla, de fapt, in timpul unui avort? Povestea asistentelor care si-au dat demisia dupa ce au vazut ce se intampla

Avorturile au devenit o normalitate in multe tari din intreaga lume, iar de multe ori, ele sunt recomandate de catre medici in cazul unei sarcini problematice sau in cazul bebelusilor cu severe probleme.

Desi multi privesc o sarcina de doar cateva saptamani ca fiind o simpla acumulare de tesut, fara forma si individualitate, realitatea este cu totul alta.

„In cele din urma mi-am dat seama ca avorturile nu sunt facute pe o gramada de tesut muscular, asa cum suntem facuti sa credem, dar pe o persoana reala”, este marturia unei asistente dupa ce a asistat la un avort.

Potrivit liveaction.org, multi angajati care au asitat la efectuarea de avorturi au ramas traumatizati si au decis sa renunte la domeniu.

„Atunci cand a fost rugata sa asambleze la loc ramasitele unui fetus de 16 saptamani, a cedat. Nu s-a mai intors”, este marturia facuta de un superior al angajatei.

„Am renuntat la jobul meu chiar in acea zi. M-am dus in birou la managerul meu si mi-am semnat demisia. Avortul nu este un cuvant suficient de puternic pentru ceea ce am vazut acolo. Nici macar crima. Pentru mine, o crima inseamna ca victima ar fi putut sa se apere, dar nu a reusit. In acest caz a fost vorba de un masacru”, a mai spus una din angajate.

Loading...