Înainte de somn eu beau un pahar. I se mai spune și eliminatorul nocturn de grăsimi. Face grăsimea abdominală să dispară.

Băuturile de ardere a grăsimilor sunt una dintre cele mai simple metode de slăbire.

Unele dintre ele sunt deja cunoscute: băutura de lămâie și ghimbir, cafeaua și ceaiul verde. Aceste băuturi, încercate de multe persoane, sunt foarte în lupta cu grăsimile și sunt ușor de preparat. Varianta perfectă pentru leneși!

Astăzi, vă prezentăm 4 noi rețete minune de băuturi pentru slăbire. Ele vă ajută atât să dormiți mai bine și să vă umpleți organismul cu vitamine, cât și să ardeți grăsimile în termeni scurți.

Băuturi pentru slăbire preparate acasă

Persoanele care dorm mai puțin de 6 ore pe zi au un nivel ridicat de cortizol – hormonul stresului, ceea ce duce la creșterea grăsimilor subcutanate. Aceste băuturi tratează și insomnia și vă ajută să slăbiți.

Mere și podbal

Ingrediente

1 măr acrișor
1 pahar de apă
2 linguri de semințe de pătlagină
0.5 lingurițe de scorțișoară
Mod de preparare

Tăiați mărul în bucățele de orice formă, adăugați apă și mărunțiți-le cu ajutorul robotului până obțineți o compoziție omogenă.
Turnați compoziția într-un pahar, adăugați semințele de pătlagină și scorțișoară.
Consumați-l imediat, până nu s-au îngroșat semințele.
După care beți jumătate de pahar de apă.
Pectina din măr limitează absorbția de grăsimi din intestin și ajută la dizolvarea grăsimilor în acizi grași, atât timp cât dormiți. Cercetările din 2003 au demonstrat că consumul a trei mere pe zi contribuie la scăderea în greutate. Semințele de pătlagină înlătură senzația de foame. Astfel, amatorii de a mânca noaptea pot dormi liniștiți

Lapte cu nucșoară

În copilărie fiecare dintre noi era învățat să bea un pahar de lapte înainte de somn. Părinții grijulii nu făceau în zadar acest lucru. Laptele conține triptofan și aminoacizi pentru a dormi mai bine.

Ingrediente

1 pahar de lapte mai puțin gras
2 lingurițe de miere
1/4 linguriță de nucșoară măcinată
Mod de preparare

Încălziți laptele.
Adăugați miere și nucșoară.
Savurați-l!

Suc de vișine și aloe vera

O combinație neobișnuită, nu-i așa? Cercetătorii au demonstrat că sucul de vișine îmbunătățește durata și calitatea somnului. Savanții au descoperit legătura directă dintre consumatorii de vișine și conținutul mic de grăsimi, inclusiv cu grăsime abdominală.

Ingrediente

0.5 pahar de suc de vișină fără zahăr
1 lingură de suc de aloe vera
1 lingură de apă de temperatura camerei
Mod de preparare

Amestecați sucul de vișine și de aloe vera.
Adăugați apa.
Agitați băutura bine și este gata de consumat.
Aloe vera este un remediu tradițional împotriva diabetului. Cele mai recente studii demonstrează că aceasta reglează nivelul de glucoză în sânge și ajută la pierderea în greutate.

Chefir și spirulină

Spirulina este uimitor de folositoare și reprezintă o algă unicelulară de culoare albastru-verde. Denumirea ei se datorează formei acesteia: privită sub microscop, ea are formă de spirală. Se cunoaște de mult timp că aceasta este cel mai folositor supliment alimentar, deoarece ea conține practic tot ce are nevoie un organism. Ea poate fi găsită în orice farmacie în formă de pastile sau praf.

Ingrediente

2 linguri de praf de spirulină
1 pahar de chefir
Mod de preparare

Dizolvați spirulina în chefir.
Amestecați bine și adăugați condimente sau miere după gust.

Spirulina curăță extrem de bine organismul, reduce inflamațiile, crește imunitatea. Dacă veți consuma această băutură înainte de somn, se va reduce povara asupra ficatului după o masă copioasă. Această algă mică verde în combinație cu chefirul completează orice deficiențe din alimentație, conferă energie și metabolism
sănătos.

Aceste rețete simple pentru slăbire vă vor ajuta atât să purtați hainele preferate, cât și să fiți mai sănătoși. Însă, alimentația corectă și sportul rămân cele mai sigure metode de slăbire în zona „ecuatorului” corpului. Deși, studiile recente au demonstrat că băuturile de ardere a grăsimilor, într-adevăr ajută la pierderea în greutate pe timp de noapte.

Dacă doriți să slăbiți acasă, atunci preparați una dintre aceste rețete. Băuturile se prepară ușor, sunt gustoase, accesibile, iar grăsimile se vor topi văzând cu ochii.

Loading...