Prințul Harry a ”adoptat” un băiețel orfan. La nunta a fost invitat de onoare

Băiețelul orfan pe care Prințul Harry l-a ”adoptat” în 2014 se numește Mutsu Postane, un tânăr african care acum are 18 ani. L-a îndrăgit atât de mult încât i-a devenit un prieten. Mutsu a rămas orfan după ce părinții săi au murit de SIDA într-o țară devastată de această boală.

Prințul Harry a inaugurat în 2004 în localitatea natală a lui Mutsu Postane un orfelinat pentru copiii infectați cu HIV și a numit sala de mese după numele mamei sale, Prințesa Diana.

Anii au trecut, însă prințul Harry și-a câștigat acolo un prieten pe care nu l-a uitat nici până în ziua de astăzi. Mutus Pistane i s-a lipit de suflet și l-a îndrăgit foarte mult.

„Împărtășim un sentiment similar cauzat de pierderea cuiva drag într-un mod neașteptat… Și eu, ca și ei, știu că voi avea un gol în suflet care nu va putea fi umplut niciodată”, a spus Prințul Harry într-una din vizitele pe care i le-a făcut la orfelinat.

Mutsu are acum 18 ani și drept dovadă că prietenia a fost una sinceră, Prințul Harry l-a făcut invitat de onoare la nunta lui cu Meghan Markle.

Zis și făcut! Mutsu a venit îmbrăcat frumos, la patru ace, și s-a distrat de minune.

Loading...