Un medic chirurg renumit îți spune rețeta unei vieți lungi și fără probleme de sănătate!

Sfaturi viață lungă – Unul dintre cei mai chirurgi ai lumii, profesorul Fiodor Grigorievici Uglov a ajuns la vârsta de 103 ani cu ajutorul unei diete de la care nu s-a abătut niciodată!

Iată care sunt sfaturile acestuia pentru o sănătate de fier. Profesorul Uglov a intrat totodată în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai bătrân chirurg activ din Europa.

Sfaturi viață lungă – Lipsa mișcării, cel mai dușman al sănătății

Potrivit chirurgului, pentru a avea o viață lungă, trebuie înlăturată obezitatea și lipsa mișcării. Acesta recomandă activitate fizică și intelectuală ridicată, renunțarea definitivă la tutun și alcool, mâncare limitată, minim 7 ore de somn pe zi.

Sfaturi viață lungă – Dieta care curăță organismul

Cine adoptă dieta profesorului Uglov va slăbi ușor până la cinci kilograme și își va curăța organismul.

Iată ce alimente trebuie consumate dar și orele potrivite…

Dimineața se consumă o ceașcă de ceai negru sau cafea naturală fără a adăuga zahăr, iar ulterior se mănâncă un ou fiert cu gălbenuș tare și 8 prune uscate, înmuiate de seara, în apă.

Meniul de prânz constă în 200 g de carne de pui fiartă, carne de porc fără grăsime sau pește, o portocală și 100 g de varză proaspătă sau fiartă, ce poate fi înlocuită cu morcov.

Între mese, se recomandă 30 g de cașcaval tare, un măr și încă o portocală, iar la cină un pahar cu chefir sau lapte acru.

Dieta se ține 10 zile și are rezultate remarcabile!

Loading...